Open Plan Extension

Mr & Mrs Williams,  Hatfield

Required additional and more usable space for their growing family.  Jardak obliged with their design team putting together plans for an open plan extension that would create a lavish kitchen diner for the home and also tie together the previously segmented layout of the ground floor of their house and in addition provide a separate play room for the children and utility room to reduce the clutter of white goods within the kitchen.

The build team were able to bring this plan to fruition with a lavish handmade kitchen and bespoke slim line rooflight to compliment and brighten the room on even the dullest of days.  The rooflight was even fitted with the latest in LED lighting technology to make a coloured feature of the dome even at night.

Selection of Commercial Clients...